X
تبلیغات
رایتل

صنعت شیر ایران

چرا پنیر با گردو ؟



 نون و پنیر و گردو - چه ترکیب غذایی خوششششمزه ای - می‌دانید چرا پنیر را با گردو می‌خوریم؟مشخص شده خوردن گروه لبنیات با مقداری ریزمغذی خشکباری مانند بادام یا گردو علاوه بر تامین بخشی از نیاز بدن به فسفر، جذب کلسیم را نیز بهتر و راحت‌تر می‌کند، اما نکته جالب‌تر قضیه این است که پنیر، حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است.


گفته شده تجمع این ماده در مغز باعث کندی ذهن می‌شود، ولی در فعالیت‌های شیمیایی، بدن آنزیمی تولید می‌کند که از این امر جلوگیری می‌کند.

با این حال آنزیم مذکور فعالیت اندکی دارد و وقتی پنیر می‌خوریم و تیرامین افزایش می‌یابد، آنزیم نمی‌تواند چنان که باید آن را بشکند.برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد .

اینجاست که گردو با منبعی حاوی مقداری مس به کمک تولید و فعالیت بیشتر آنزیم یاد شده رفته، تعادل برقرار می‌شود.


نظرات (1)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
آقای مهندس، از اطلاعات خوبتان استفاده می کنیم.
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394 ساعت 16:26
امتیاز: 0 0
پاسخ:
بسیار سپاسگزارم - میرشاهی